Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Stor jente!

 • 01.10.2015, 00:25

Ja det synes jeg du er blitt Ovidia. Du er snart 11 måneder og i dag har du og mamma vært å tatt bilde som du skal ha i passet ditt.

 

For det er nå straks bare 1 måned til vi som familie skal på vår første syden reise. Det gleder vi oss veldig til. Glad i deg snuppa!

Skulle nesten tro du var vandt til å bli tatt bilde av. :)

Dager som denne!

 • 26.09.2015, 21:32

Det er dager som denne som gir meg krefter til å holde på videre. Det er dager som denne som lager minner som jeg kan legge et sted i hjertet mitt å ta frem når dagene ikke er så enkle. Ovidia, det er dager som denne som holder meg i live! Glad i deg snuppa!

Ovidia ute på vift!

Pizza syntes du så spennende ut, men ikke helt din greie ennå Ovidia.

Pappa og Ovidia snakker om det store havet.

"Se hit" sier mamma

Familien Harlem.

Spennende å kjenne på gresset for første gang Ovidia.

God natt fra hytta!

 • 25.09.2015, 21:21

Da er det fredag og Ovidia, mamma og pappa tatt turen til hytta i Sverige. Her skal vi kose oss og slappe av i helgen. Nå er det kvelden og Ovidia og pappa driver med ugang mens mamma er irritert! :)

Huuuuh???

Hihihi. Pappa og Ovidia tuller så muttern blir sinna! Hihi!

De små øyeblikkene.

 • 18.09.2015, 19:28

Dem er ofte de aller beste! For i en aktiv hverdag glemmer vi ofte å stoppe opp å kose oss over de små øyeblikkene.

I dag var er slikt øyeblikk, da mamma og du Ovidia kom innom for lunsj på kontoret. Mens mamma fikset ferdig salaten og drikken vår, så levde vi to Ovidia i vår egen lille verden, eller skal jeg si papirpose. :)

Dette er de små øyeblikkene jeg vil bringe med meg til den neste verden når den tiden kommer! Så utrolig glad i deg snuppa mi!

Da var det over.

 • 17.09.2015, 23:31

Ja da var det over for familien Harlem i denne leiligheten i Fredrikstad. Her har mamma og jeg bodd siden 2006, og her har du bodd dine første 8 måneder Ovidia. Men nå er det slutt. På søndag er det visning av leiligheten og vi får satse på at den blir solgt fort. Vi har i alle fall kost oss der masse Ovidia. Her har vi kost oss Ovidia. Din første sommer her i livet har du brukte deler av her på denne terassen. :)Her er link til FINN annonsen.

Livet er ikke over..

 • 17.09.2015, 00:55

Men det kan til tider være vansklig. Jeg prøver å være positiv, og det er lett å glemme at jeg er syk når jeg har Mamma og deg Ovidia med meg. Dere er flinke til å få meg på andre tanker. Men alikevell så faller jeg ofte ned i noen mørke daler. Og det krever mye jobb for meg å komme opp igjen.

Det fine, men også vansklige Ovidia, er at du ikke vet eller forstår noe. Så din kjærlighet til meg gjennom lek er den beste medisinen, men også vansklig å henge med på siden jeg ikke orker så mye som før. Men jeg prøver etter beste evne. Glad i deg snuppa! ❤

Kameraet er aldri langt unna for å vise hvor moro vi har det sammen.

Stråling pågår!

 • 16.09.2015, 00:09

Jeg blir aldri helt vandt til å komme hit på radiologiske på Radium Hospitalet. Selv om det er min 11 gang siden Oktober i fjor. Men det skal jeg kanskje ikke heller. Uansett så var det tid for CT av overkroppen igjen. Se hvordan spredningen har det.

Like spent og nærvøs er jeg hver gang jeg må inn, og like lettet er jeg når jeg går ut døren igjen selv om jeg ikke vet endelig svar før om en ukes tid.

Ovidia, vi krysser av nok en måned på kallenderen og gir hverandre en kos for at jeg fortsatt er her.

Stråling pågår!

Full scan av hals og overkropp ned til bekkenet.

Jammen godt å være hjemme igjen hos deg Ovidia.

Selfie Ettermidag.

 • 14.09.2015, 19:01

Det har skjedd mye med kroppen i de måneden jeg har gått på medisinen. Og jeg er helt klart ikke i den formen jeg var tidligere (ikke det at jeg var så sykt bra form før heller da.. Hehe)

Men det stopper meg ikke fra å bruke så mye tid som mulig med deg Ovidia.

I dag har vi kosa oss foran TV'n etter middag, og mens mamma ryddet vekk maten gikk vi oss en tur på feltet der vi bor. Det var moro. Du er veldig fasinert av løvtrærne og måtte absolutt ha med deg hjem din egen (buske) gren hjem. Glad i deg snuppa!

Sofa selfie på Ovidia og pappa.

Ute på tur selfie med Ovidia og pappa.

Tusen takk Ovidia!

 • 13.09.2015, 23:40

For at du er den du er, og akkurat jeg får lov til å være pappa'n din. Om jeg har aldri så vondt, er aldri så lei meg, så er alt glemt når jeg får se smilet ditt.

Takk for at du gjør dagene så mye lettere. Og at du passer på meg når jeg er redd for hva fremtiden skal bringe. Det er umulig å beskrive hvor mye du betyr for meg. Glad i deg!

Vi bygger hus Ovidia.

 • 11.09.2015, 08:41

Ovidia du er nå straks 10 måneder og vi bygger fortsatt huset du skal vokse opp i. Leiligheten du hadde dine første dager i skal straks legges ut for salg, og vi har allerede flyttet til en midlertidig leilighet i Rakkestad.

Det ser kanskje ikke ut som det skjer så mye på huset Ovidia, men det er detaljer og småting som er i fokus nå. Til uka skal vi begynne å se på kjøkken, bad osv.. Det blir spennende. Om ca 3 uker kommer alle vinduer.. Da vil vi se forskjell. Hele huset skal bli i hvit mur, med mørke grå vindusrammer og tak. Jeg tror du vil like det Ovidia.

Garasjen er nå helt dekket av noen spesielle plater som dem legger murpuss utenpå etterpå.

Taket blir stooort.

Detaljer som utelys og veggplater for murpussen er i fokus nå om dagen.

Det er fortsatt mye stilasjer rundt huset. Kanskje ikke så lett å se at det skjer så mye.

Sen sommer kos!

 • 10.09.2015, 23:57

Selv om det drar seg mot høst og dårlig vær, så var det godt å tilbringe litt tid ute på plenen med deg Ovidia. Gleder meg allerede til neste sommer.

Moro å sitte på gresset.

Ikke ofte pappa og Ovidia leker på gresset.

Leke "fly" på bakken er alltid en slager.

Det er godt når formen har blitt såppas at jeg orker å leke med deg på bakken Ovidia.

Og til slutt må vi se på den fine prinsesse bilen du har fått av mamma Ovidia.

Det er lov og være redd!

 • 07.09.2015, 23:56

Ja det er lov og være redd noen ganger Ovidia. Enten det er første dagen på skolen, man skal til tannlegen eller man er syk. I dag har jeg vært på Radium Hospitalet. I dag har jeg måtte minske dosen med medisiner pga at jeg har fått så sterke bivirkninger siste månedene. Det gjør meg redd. Redd for at spredningen i overkroppen skal "våkne til liv" igjen, redd for at jeg ikke skal få se deg vokse opp. Ja redd for at tiden min sammen med deg Ovidia blir kortvarig.

Så det er lov å være redd Ovidia, uansett hvor gammel man er.

Den daglige dosen. Nå blir den noe mindre.

Det er jammen godt å slappe av i sofaen ved siden av deg Ovidia etter en lang dag i Oslo.

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits