Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Allting er mulig.

 • 30.08.2015, 22:40

Dette er noen ord jeg kom over for en stund tilbake. De har hjulpet meg mange stunder når det har vært tøft og vanskelig å komme seg videre. Jeg håper ordene kan hjelpe også andre i tøffe tider.


"Sett spor etter deg i denne verdenen! Lev et meningsfylt liv, uansett hva ordet meningsfylt betyr for deg. Stedet vi forlater er en vakker lekeplass hvor alt er mulig."
Ovidia på tur!

 • 28.08.2015, 13:09

Det er fredag og Ovidia, mamma og pappa skal på weekend tur til Gøteborg. Det blir kos. Men mens mamma pakker så leker vi litt i sofaen. God helg fra oss.

Gleder meg til å se deg.

 • 23.08.2015, 08:59

Selv om det er 2 dager siden jeg sist så deg Ovidia, så er det bare sekunder mellom hver gang jeg tenker på deg. I kveld er jeg hjemme igjen og skal se deg. Det gleder jeg meg til. Glad i deg.

Utforske Verden.

 • 21.08.2015, 23:46

I helgen er vi på hver vår kant Ovidia. Du er med mamma og mormor på hytta i Sverige, mens pappa er i Skien med venner. Og allerede bare noen timer har gått, og jeg kjenner savnet etter deg komme. Da er det fint når mamma tar bilder av deg og dere å sender meg. Da har jeg noe å se på og glede meg til når vi skal sees igjen på søndag. Glad i deg snuppa! :)

Ovidia du også er glad i å være ved havet.

Utforske verden er det mest spennende som finnes.

Og blomster er en ny ting å kjenne og lukte på.

Fotomodellen Ovidia. :)

 • 19.08.2015, 11:03

På mandag var du Ovidia sammen med mamma og tok litt bilder i et foto studio hos Camilla Smistad Tofterå. Mamma sa det ble noen kjempe fine bilder, og det tviler jeg ikke på. Her ser vi noen av bildene satt sammen. Jeg gleder meg til å se resten senere. Glad i deg Ovidia.Følg OVIDIA på instagram HER!

Ettermidags kos.

 • 18.08.2015, 21:20

Ovidia, i dag har vi vært i Fredrikstad sammen med mamma og bestemor og ryddet i den gamle leiligheten vår. Den skal snart selges, så da må vi gjøre den klar for salg.

Nå er vi kommet hjem, og lar mamma fikse middag mens vi leker litt på sofaen. Vi er jammen heldig som har en så flink og snill mamma. Hun må vi ta godt vare på.

Ovidia og pappa leker i sofaen mens mamma lager middag.

Hva tenker du på Ovidia?

 • 17.08.2015, 23:56

Mange ganger tar jeg deg i at du bare stirrer på meg Ovidia. Du kan gjøre det i mange minutter. Så jeg blir litt nyskjerrig, hva tenker du på? Lurer du på hvorfor jeg har langt hår akkurat som mamma? Lurer du på hvorfor jeg ikke orker å ligge på gulvet å leke med deg? Lurer du på hvorfor jeg så ofte må hvile på sofaen? Eller lurer du bare på hvor lenge det er til jeg skal løfte deg opp fra golvet? :)

Når du tar meg i å stirre på deg Ovidia, så kan jeg forklare at det er fordi jeg beundrer deg som den lille jenta du vokser frem til å bli, jeg lurer på om jeg bli her lenge nok til at vi kan kjøre oss en tur til Oslo, spise å kose oss og prate sammen. La meg forklare deg hvor stor inspirasjon du har vært for meg siden du ble født. Og jeg rett og slett bare ser på deg for å få med meg mest mulig minner hvis det skulle ende slik at jeg går bort for tidlig.

Skaper minner..

 • 16.08.2015, 23:27

Og der var den helgen over. Men fin har den vært. Vi har vært i Oslo den ene dagen, og i Strømstad den andre. Og Ovidia, du er selvfølgelig med. Vi har både lekt med vannfontenene, vi har sett på måker og vi har spist både her og der. Ovidia, det vi har gjort er at vi har skapt masse fine minner i helgen. <3 i deg!

Familie selfie på tur i Oslo.

Ovidia og pappa ute å kikker på fontene i Oslo. Det er noe av det beste du vet Ovidia. Da spreller du og synger høyt.

Aldri et surt ansikt fra deg Ovidia. Smilet sitter alltid løst.

Og selv om ikke alle forstår "se her.." Så er vi alltid med på bildet. Idag er Ovidia på tur til Strømstad med mamma og pappa.

Noen ganger er det mer morsomt å kikke på alle måkene enn i kamera. Eller hva Ovidia? :)

Og på Buktens pizzeria i Strømstad, stor koste store og små seg. Noen med medbrakt mat, mens andre med det som vi ble tildelt.

Mini bursdag for Ovidia.

 • 14.08.2015, 14:47

I dag er du 9 måneder Ovidia. Jeg synes det ikke er lenge siden jeg tok i mot deg inntullet i et teppe på sykehuset. Hvor har disse 9 måneden blitt av. Du begynner å bli en stor jente, og snart så er venniner mer viktig enn han der gamle pappa'n. :) Mini gratulere med dagen. Jeg er utrolig glad i deg. <3

Et lite morgen bilde før du stikker ut på tur.

Følg Ovidia på INSTAGRAM her!

Mini bursdag for Ovidia.

 • 14.08.2015, 14:47

I dag er du 9 måneder Ovidia. Jeg synes det ikke er lenge siden jeg tok i mot deg inntullet i et teppe på sykehuset. Hvor har disse 9 måneden blitt av. Du begynner å bli en stor jente, og snart så er venniner mer viktig enn han der gamle pappa'n. :) Mini gratulere med dagen. Jeg er utrolig glad i deg. <3

Et lite morgen bilde før du stikker ut på tur.

Dagens høydepunkt!

 • 12.08.2015, 20:05

Dagens høydepunkt må være å henge med deg Ovidia i sofaen, mens mamma lager middag til oss. Her fra sofaen kan mamma høre oss fnise og le, se oss tulle og lage grimaser mens vi tar selfies. Det er uten tvil dagens høydepunkt. <3 Ovidia

Minner skapes i enhver reise.

 • 11.08.2015, 12:41

Tiden flyr så fort Ovidia. Du er allerede (nesten) 9 måneder (14 August). Og jeg sliter med å holde følge med deg. Hvor har de siste månedene blitt av. Når det er sagt, så ser jeg også veldig frem i mot at du vokser og blir mer selvstendig. Du har allerede blitt en fin liten jente med egne meninger og utrolig utstråling.  Denne uken har mamma og jeg bestilt tur til Gran Canaria og Anfi Del Mar i November. Du blir 1 år i November og hva er bedre enn å feire det der nede sammen med mamma og pappa og bestemor og bestefar. Dem er der nede allerede på den tiden og vil ta i mot oss.

Til tross for at jeg må smøre meg med solfaktor 50, og være mye i skyggen, så skal ikke det stoppe meg fra å bade og leke i sanden med deg Ovidia. Jeg vet at dette blir minner vi begge vil ta med oss i årene fremover.. :)


Det blir spennende å se hvordan du takler å fly Ovidia. Jeg har heldigvis bestilt eget sete til deg så det blir litt bedre å sitte. 


Mamma og jeg har selv vært her på Anfi Del Mar mange ganger og vi gleder oss til å leke å bade med deg her på stranden. 


Ovida og pappa liker å reise å se verden. Det skal vi fortsette med i årene fremover og så lenge jeg orker eller er her. Minner skapes i enhver reise.

En helg med Ovidia.

 • 10.08.2015, 00:38

Det er ennå mye du ikke forstår Ovidia. Tross alt er du bare (straks) 9 måneder. Og jeg håper jeg en dag kan fortelle deg om vår tid sammen. Men til den dagen kommer, eller så lenge jeg er her sammen med mamma og deg, så skal vi kose oss og ha det gøy.

Akkurat som i helgen hvor vi har kost og reist både hit og dit. Vi har vært en tur i Oslo, vi har kost oss foran TV'n på morran og vi har vært på hytta. En kjempe helg med Ovidia. Akkurat slik jeg vil minnes.

Ovidia og pappa på Aker Brygge.

Ovidia prøver ut Hardrock For første gang.

På vei hjem måtte vi handle litt i butikken. Har vi fått oss et godis "monster"? :)

Søndag morgen selfie må til. Ingen sure mennesker her.

En god latter forlenger livet!

 • 06.08.2015, 23:59

Jeg møtte her for noen dager siden en hyggelig dame som spurte "hvordan klarer du og alltid være så blid?"

"Vell jeg har ikke så mye valg" svarte jeg pent. Og det er faktisk sånn jeg føler det også. Det er lett og synes synd på seg selv, det er lett og bli litt innesluttet og skuffet over hvor urettferdig livet er. Men jeg velger å tenke at er jeg åpen og positiv så kan det hende at det innspirerer andre i samme situasjon til å bli mer positive også. Og hvem husker vell han surpompen som gikk bort? Ingen! Men alle husker han som var en glad kar med mye moro på hjertet.

Så til dere som synes jeg er vell mye blid og positiv. Det er ekte, til tross for at også jeg har dårlige dager. "En god latter forlenger livet" sies det. Så jeg smiler og flirer så mye jeg kan.

Men det forblir med drømmen.

 • 06.08.2015, 00:52

Til tross for at jeg har en sykdom som ikke kan fikses med en medisin kur, eller opperasjon. Og til tross for at jeg er delvis sykemeldt prøver jeg så mye som mulig å jobbe med det jeg liker. Det gir meg muligheten til å tenke på noe annet og få friske inntrykk inn. Jeg drømmer om at jeg en dag (snart) skal lese om en mirakel kur som gjør meg og allle andre med kreft sykdommer friske og at jeg kan komme tilbake for fullt. Men det forblir med drømmen.

Stadig vekk ute på tur.

Flyttingen er i gang.

 • 05.08.2015, 01:08

Som endel har fått med seg så bygger vi hus om dagen. Og det tar tid. Så for å forenkle hverdagen for oss så har vi fått oss en midlertidig leilighet på samme byggefelt som vi bygger huset i Rakkestad. Det forenkler mye i forhold til jobben min, samt at vi kan lettere få hjelp med Ovidia hvis jeg skal bli dårligere igjen.

Dette betyr at vi er litt på flyttefot om dagen. Og alle som har flyttet en gang vet hvor slitsomt det er. Men vi tar det litt etter litt så fikser dette seg. :)

Leiligheten vår siden 2006 ligger i Fredrikstad sentrum. Den er stor og romslig, men dessverre ingenting for en liten jente å vokse opp i. Så da blir det flytting.

Det er når du du skal flytte du ser hvor mye rart du har samlet på opp gjennom årene. Hehe..

Data rommet mitt er hvertfall tomt. Dette er egentlig soverom nr2 i leiligheten. Men Eva og jeg har brukt det som datarom i stedet. :)

Deler av stue/spisestue lar vi stå. Leiligheten skal snart legges ut for salg, og da er det greit at den vises for det meste møblert.

Med store vinduer i hele leiligheten så har du fin oversikt siden den ligger i 6. etasje uten noen over.

Og når du har terasse/uteplass på str med en liten leilighet, så har du nok å boltre deg på.

Det er lett å se at det bor barn i denne leiligheten. :)

Og det er ikke alle som synes flytting er så gøy, så da tok vi lunsj og en liten runde i sentrum med minstemann for å se på vannet.

Og litt shopping in en lokal interiør butikk hvor du Ovidia koste deg i en av stolene.

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits