Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Ovidia du sover nå.

 • 31.05.2015, 00:29

Her ligger jeg i sengen. Det er midnatt. Jeg hører pusten din svakt. Jeg kjenner varmen fra hånden din, og de små neglene skrape mot armen min. Jeg snur meg mot deg, jeg klarer ikke å sove riktig ennå. Er redd jeg ikke skal se deg mer, må kikke en gang til på deg. Se at du har det bra. Et lite sukk og noen smatt, du vrir deg litt frem og tilbake for å finne den rette sovestillingen. Mamma sover på andre siden. Jeg tar hånden din Ovidia. Gir deg en kos mens jeg klemmer hånden litt ekstra. Har ikke lyst til å gi slipp på den. Du sover nå Ovidia, og det skal pappa gjøre også. Jeg legger meg tilbake og lukker øynene mens jeg ser deg for meg. God natt snuppa mi.

Oslo og Radiumen neste!

 • 26.05.2015, 22:16

Da var det tid for nye runde av CT på Radium hospitalet. Jeg er der hver halvannen måned for sjekk av kreft spredningen jeg har i overkroppen. Og som alltid er jeg alltid litt spent og forventningsfull over resultatet.

Det blir noen mil å kjøre hver måned men det er helt verdt det. :)

Det er alltid like spennende med nåler i kroppen. Denne gangen gikk det som en drøm.

Smørblid fyr ferdig for denne gang. Svaret vet jeg ikke før neste uke. Men krysser fingre for at det er smilbart! :)

Når savnet blir for stort.

 • 24.05.2015, 10:43

Ja da er det godt å ha noen bilder å se på. Nå har jeg vært borte i noen dager fra deg Ovidia. Og det kjennes på kroppen. Men i morgen er jeg tilbake igjen og da skal vi være sammen hele tiden. Glad i deg snuppa.

Den store Au Au dagen.

 • 19.05.2015, 13:29

Ja, i dag har du vært hos helsesøster og fått 2 nye sprøyter. Men du var så flink. Det gjør vondt langt inn i hjertet når jeg må holde deg fast for at helsesøster skal stikke deg i hvert lår. Men samtidig var du så tøff. Mamma og jeg er så imponert over deg. Det kom noen tårer med en gang, men så snart det var over så var gråten borte og smilet tilbake.

Premien for at du har vært så flink er honningmellon i matsmokken. Og det slo ann for nå har mamma fylt den opp 2 ganger. Glad i deg jenta vår.

Navnet ditt er Ovidia!

 • 18.05.2015, 23:31

Ovidia, du lurer kanskje på hvor vi fikk det navnet fra? Du er oppkalt etter flere faktisk. Først og fremst er du oppkalt etter en flott dame jeg så gjerne skulle ønske at du fikk møte. Signe Ovidia het hun og er din oldemor. En flott dame som passet pappa'n din i mange år siden vi bodde i samme huset. Faktisk så skulle jeg også hete Ovidia hvis jeg ble en jente. Men siden jeg ble gutt, så ble det Ove.

 

En annen person som du også delvis er oppkalt etter er kjærlighets poeten Ovid. En romersk poet som ble født 43 år før kristus. Han var mest kjent for å skrive fine kjærlighets dikt. Ovidia, jeg synes du allerede etter 6 måneder er en fantastisk liten frøken. En liten frøken akkurat slik som jeg vil at skal hete Oivida. Glad i deg!

Gratulere med dagen Ovidia.

 • 17.05.2015, 23:20

Nei du har ikke bursdag, men det er sånn vi sier, for hele Norge har liksom bursdag. Dette blir din første 17 Mai Ovidia så det føles nok litt rart. Du er for liten til å spise is og pølser, flagget peker mer mot bakken enn mot himmelen. Men vi gleder oss med deg.

Kvelden før den store dagen fikk du et delig bad. Noe du liker veldig godt og kunne sikkert gjort hver dag.

Den store dagen begynte ved 7 tiden, og etter litt frem og tilbake klarte mamma, å få kledd deg opp i en fin festdrakt.

Men det gikk ikke lenge før du var trøtt igjen. :)

Og etter litt mat hos mamma så slokna du på hennes fang. Hehe.

Vell fremme hos bestemor og bestefar, fikk du med deg både det ene og andre toget. Mamma sa du var snill som en engel der du lå i vognen.

Og sov så søtt når det var tid for det igjen. Nå er det kvelden og du sover i sengen din. Din første 17 Mai er over, og jeg tror du har hatt det fint. Selv har jeg måtte være hjemme pga feber som kommer fra kreft medisinen. Noe jeg er veldig lei meg for, men håper at vi får mange fine 17 Mai feiringer sammen i fremtiden. Glad i deg lille trollet mitt.

Flinkeste jenta i gata!

 • 16.05.2015, 15:39

Du imponerer Ovidia. Nå er du og mamma i gang med å trene på å stå. Og det ser ut som du synes det er moro også. Kjempe flink er du. Pappa er så stolt av deg. :)

Kose Fredag.

 • 15.05.2015, 21:58

I dag har du Ovidia, og mamma hatt kose Fredag hjemme. Tiden er inne for å smake, å teste nye ting, så da slo mat smokken godt ann. For du har ikke vært noe fan av smokk tidligere, og vi var litt usikker. Men frisk melon presset inn i smokken syntes du var veldig godt å smake på.

Favoritt tegnefilmen på TV og fersk melon i smokken. Perfekt kose Fredag med mamma.

Et smil kan gjøre godt!

 • 15.05.2015, 09:51

"Jeg heter Ove, og jeg har kreft" var første innlegget mitt her på bloggen. Det var noen uker siden nå. Og det er ennå lenger siden jeg startet på medisinene. Og nå er det ca 2 måneder til det er et år siden jeg oppdaget kulen i brystet, og ble operert. Ble det innviklet å forstå?  I alle fall, det betyr at jeg kan snart feire at jeg har vært her 1 år etter at jeg fikk diagnosen tilbakefall av kreft. For selv om det kan se ut som jeg er frisk og fin, ingen bekymringer eller problemer, så er ikke det helt riktig. Dette "første året" har vært kjempe tøft. Og det har vært mange dager som har vært mørke og grå. Men som alltid - et smil, en positiv tanke, veier tyngre enn en mørk dag. Så når det er som mørkest, så begynner jeg å jobbe med meg selv og snu negative tanker til positive. Det er tøft til tider. Men det fungerer. 


 

Selv om prognosen på kortsikt ser bra ut, så har jeg ingen garanti på lang sikt, men så tenker jeg.. Hvem har det? Vi alle skal bli borte en dag, Det hele handler om å gjøre det beste ut av det her og nå. Gjøre livet verdt å leve her og nå. Vær litt positiv. Gi dem du er glad i en klem. Smil til dama/mannen på bussen. Si til deg selv i speilet på morgenen, "dette kommer til å bli en fin dag". "DU er awesome!" Jeg lover.. Det virker! 

"Jeg heter Ove, og jeg har kreft. Jeg skal dø en gang. Men ikke i dag! Og heller ikke i morgen. Det skal smilet mitt passe på at ikke skjer!" :)  

En fin liten frøken.

 • 14.05.2015, 10:06

Tenk Ovidia. I dag er du blitt 6 måneder gammel. Hvor har disse måneden blitt av? Du vokser så fort. Du er i ferd med å bli en fin liten frøken med bestemte meninger og ikke minst et kjemp smil. Gratulere med halvårs dagen. Jeg gleder meg til å oppleve mange fine stunder med deg videre.

Mamma og pappa er veeeeldig glad i deg.

Fotostjerna Ovidia.

 • 13.05.2015, 23:15

I dag har du vært å tatt 6 måneders bilder Ovidia. For i morgen den 14 Mai er du 6 måneder og begynner å bli stor jente. Og du var kjempe flink. Vi gleder oss til å se bildene når dem er klare.

Haslien foto er stedet hvor bildene skal tas.

Her er et par snik bilder. Du var så fin. Stolt var mamma og pappa.

Vi gleder oss veldig til å se ferdig resultat.

God Morgen.

 • 13.05.2015, 08:33

Sånn ca kvart over seks våknet jeg til en liten stemme som småpratet med seg selv. Jeg kikket over i barnesenga og der så jeg noen små hender stikke i været. Jeg kikket over på Eva og hun nikket trøtt tilbake. Yess!! Jeg var ikke sen om å sprette over til barnesenga, hvor et smilende fjes møtte meg. Resten er historie for her ligger familien Harlem en time senere. Den ene trøttere enn den andre. :)

Gode Venner.

 • 12.05.2015, 23:38

Du Ovidia. Få ting slår de øyeblikkene vi har sammen på golvet. Du er en positiv motivasjon for meg. Du får meg til å fortsette å kjempe, orke å holde ut når tankene blir mørke, og kreftene i kroppen er tappet. Straks er du 6 måneder. Og jeg håper jeg kan være her sammen med deg i mange år til.

Glad i deg snuppa mi!

Dagens høydepunkt.

 • 11.05.2015, 19:20

Det må være å komme hjem til deg Ovidia. Selv om det er bare timer siden sist jeg så deg, så føles det ut som evigheter før jeg kan komme hjem å være sammen med deg.

Moro på golvet er viktig.

Smil til kamera.

Wooooo!! Pappa nusser meg.

Oppdagelsesreise.

 • 10.05.2015, 11:05

I dag ble det litt tid for morgen kos når vi gikk på oppdagelsesreise i leiligheten vår. Du Ovidia er en våken liten frøken med mye rart i tankene virker det som. Vi måtte gå høyt og lavt, hit og dit.

Oppdagelsesreise i bleie og boxershorts. Det er greier det. :)

MorraTryne!

 • 09.05.2015, 08:27

Ja ikke alt er bare solskinns historier når man har småbarn, det vil si bebiser i huset. Ikke alle historier dere leser om online hvor barnet "sover hele natten", "er aldri våken", "er som en drøm". Er sant. Noen av oss, kanskje de aller fleste opplever noe helt annet.

 

For min del, eller vår del så er det veldig opp og ned. Og denne natten var en typisk sånn natt. Her ser du beviset. Et ekte småbarns foreldre morratryne. #nofilter

 

PS: Eva nektet å bli med på bildet, men var ikke så mye bedre kan jeg love. :)

Hjemme hos artikkel..

 • 08.05.2015, 16:33

For noen uker siden var Se Og Hør på besøk. Og denne uken kom artikkelen ut.

Smiiiil!

Er veldig glad og stolt av den lille familien min.

Ovidia og pappa på sykehus besøk.

 • 07.05.2015, 19:41

Da var det tid for ny tur til Radiumhospitalet. Sjekk av kropp og påfyll av medisiner.

Det er godt å ha med seg en varm hånd å holde i når man skal på sykehus. Ovidia, jeg er så glad for at du og mamma ble med meg.

Smil! Du skal gjøre en god deal.. Eller ikke! ??

Blodprøver som skal være i USA innen 24 timer.

Etter en lang dag på sykehuset er det godt å komme hjem, å leke litt på gulvet for både store og små. ??

Hvis jeg blir Borte i morgen..

 • 06.05.2015, 21:48

Hvis kreften kom og tok meg vekk i morgen, eller neste år.. Vil du huske meg Ovidia? Vil du ha noen minner fra meg? Mamma kan fortelle deg masse om meg, bestefar og bestemor kan fortelle deg masse.. Men vil du huske selv? De mange gangene jeg bar deg til du sovnet, de gangene jeg var morsk for du ikke hørt på meg, de mange gangene vi våknet opp side om side tidlig på morgenen kikket 2 sekunder på hverandre for så å smile stort til hverandre.. Vil du huske meg om jeg bli borte i morgen? 

Hotel Life.

 • 06.05.2015, 10:10

Typisk morning life med deg Ovidia er å trille en tur så du sovner. Også når vi er på hotell må vi ut å trille. Jammen godt vi har lange ganger her på hotellet.

Ble ikke så mye tid til å se på design og arkitektur for deg, men kanskje en gang i fremtiden, så er du stor nok til å reise hit selv. Tror du vil like hotellet.

Og med lua godt dratt nedover øyne og nese avslutter vi også denne formiddagen med en powernap. Sov godt snuppa mi.

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits