Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Prosjekt husbygging.

 • 30.04.2015, 20:24

Ovidia. Huset ditt fortsetter å reise seg. Mamma og jeg gleder oss til å flytte inn der med deg.

Kjeller vegger begynner å reise seg nå.

Det blir en stor kjeller med masse rom.

Deler av veggene i de ulike rommene kommer på plass nå. Kjelleren får mange spennende rom jeg tror du vil komme til å like når du blir litt større.

Ape Ovidia.

 • 29.04.2015, 18:56

Ovidia, du har fans over hele verden. Denne fine ape lua har du fått fra gode venner i Australia.

Thanks to Helen Rutley and family for this cool hat.

Merket for livet.

 • 29.04.2015, 13:57

Det er lett å leve når prognoser er bra, og livet smiler. Men hver eneste morgen blir jeg minnet på at ting ikke er helt som det skal være, når jeg ser meg selv i speilet. Men samtidig hver eneste dag smiler jeg til meg selv i speilet og sier " du kan velge å la dette bli en dårlig dag, eller du kan stå opp, kle på deg og være glad for at du får lov til å leve en dag til.."

Kanskje ikke så lett å se lenger, men i 2004 fjernet jeg en føflekk på halsen under øret. Den var det kreft i.

Her var jeg rimelig nyoperert i Agust 2014. Arret blir aldri borte. Selv om det blir svakere sammen med minnene.

Den dagen du skulle spise grøt..

 • 28.04.2015, 10:18Ja nå er tiden kommet for at du skal smake på grøt for første gang. Ansiktsuttrykket sier vell alt. Først gikk det greit, det var moro.. Så ble det fort ikke så moro og heller litt farlig.. Og der etter grin.. Jaja. Mamma var flink å prøvde iallefall. Ny mulighet i morgen.. :)

Stråler som en sol!

 • 27.04.2015, 11:23

Enten det er mandag eller fredag. Enten det regner eller blåser. Du Ovidia, du stråler alltid som en sol. Det er umulig å ha en dårlig dag sammen med deg. :)

I dag har mamma pyntet deg med sånn kul blonde olabukse. ??

Sinnasnekker'n

 • 26.04.2015, 17:49

Du vokser så fort Ovidia. Snart er du 6 måneder, og den første senga di har du vokst ut av. Nå må fattern frem med verktøyet, og skru sammen en ny seng til deg.

Ovidia, fattern er ikke noen verdensmester i å skru møbler, og noen ganger blir det en og annen skrue til overs. Men ikke vær redd. Jeg fikser denne senga. Om jeg så må hente inn sinnasnekker'n! :)

Ut på tur..

 • 26.04.2015, 13:32

Og hvertfall ikke sur. Idag skal vi en tur til hytta i Sverige.

Lørdags moro.

 • 25.04.2015, 13:48

Åhei ånei.. Det regner i dag. Æsj tenker pappa. Da må vi være inne. Å yess tenker Ovidia. Da kan pappa og jeg leke sammen.

Men først så tar vi en selfie. "Jeg gleder meg til å bli stor nok til å holde tlf selv. Da skal jeg ta bilde av oss" mumler jeg der jeg ligger utmed pappa.

Og der etter har jeg lyst til å prøve sitte den fine røde stolen min som mamma og pappa kjøpte til meg.

Og plutselig ble jeg veldig trøtt å sovnet. Ha en super dag alle store og små der ute.

Alene hjemme!

 • 24.04.2015, 21:00

I kveld har vi gitt mamma fri Ovidia. Vi har sent ho ut en tur for litt hygge med venniner. Mens du og jeg hygger oss her hjemme. Du sover, og jeg passer på deg, mens jeg koser meg med kake, brus og Simpson på TV.

God Fredag fra Ovidia og pappa.

Barnerom inspirasjon.

 • 24.04.2015, 16:54

Ovidia. Om ikke så veldig mange månedene så flytter du inn i nytt hus, og ditt eget rom. Men hvordan skal vi dekorere det synes du? Ja, du kanskje litt for liten til å ha en mening om dette. Men jeg er sikker på at vi finner på noe moro. Her er ihvertfall endel forskjellige rom til inspirasjon. 

Lunsj blogg.

 • 24.04.2015, 12:55

Ovidia, vi er jammen heldig som har mamma. For mamma passer på oss og lager masse god mat til oss. Du har ikke smakt på så mye av den ennå, men det er bare å glede seg.

Dagens lunsj var en utmerket omelett med Doritos og rømme!

Du vet du er småbarns foreldre når..

 • 24.04.2015, 09:56

- Tv'n konstant står på tegnefilmer og barne TV.

- Du til stadighet tråkker på leker i alle varianter.

- Du tar deg selv i å synge på sanger fra ulike barne filmer.

- Våkner hver morgen med en arm eller fot i ansiktet.

Hva er din typiske ting som du kjenner deg igjen i?

Ovidia, du skal flytte.

 • 23.04.2015, 08:22

Ja det er helt sant. Selv om du bor, og har det helt topp i Fredrikstad, så skal vi som familie flytte tilbake til Rakkestad. Der er pappa oppvokst, og vi har masse av familien der. Vi har allerede begynt å bygge, og håper du kan feire din 2. Jul der.

Slik så det ut i Februar når de første "spade takene" var tatt.

Neste var å legge rammen for selve huset etter at dem hadde fått gravd seg ned til riktig nivå.

Samtidig begynte dem å lage en mur eller et slags gjerde av naturstein rundt øverste del på tomten. Mye av tomten blir natur tomt så det vil bli kult med et slikt gjerde.

Nå begynner det å skje ting. Nå kan vi se delvis rom inndelinger i kjelleren og rammen rundt på huset.

Gjerdet av sten har dem også kommet mye lenger med.

Da var jordvarme kablene lagt og dem kan begynne å støpe gulvet.

Nå er vi up to date. Dette er det aller siste dem har gjort. Gulv i kjeller er ferdig, og dem skal nå sette vegger. Vi gleder oss masse til å flytte hit.

Borte bra, men hjemme best.

 • 22.04.2015, 18:41

Da var mamma, pappa og Ovidia tilbake hjemme i leiligheten i Fredrikstad. Det har vært en lang, men utrolig spennende dag. Nå er det tid for et bad, mat og så sengen. :)

Men først litt pappa kos foran TV'n.

God Morgen Norge.

 • 22.04.2015, 11:43

Da var dagen kommet. Ovidia, mamma og pappa skal på God Morgen Norge. Vi har overnattet her inne på hotell, men må tidlig opp for vi skulle være i studio ca 0800.

Her har mamma vært oppe å tatt bilde av oss mens vi ennå sov. Klokka var rundt 0600.

Det var pent vær og sterk sol. Med andre ord en God Morgen! Du, Ovidia, sov som en sten hele veien fra hotellet til TV2 studio.

Sminke er er must. Sier ikke mer. :)

Da var innslaget over, og du var kjempe flink Ovidia selv om du ble lei på slutten. Takk til hele God Morgen gjengen. Dere har vært helt topp. :)

Etterpå ble det en bytur på oss alle 3. Du, Ovidia, sov for det meste. Mens mamma og pappa koste seg på kafe. Nå bærer turen hjem til Fredrikstad igjen. :)

Oslo neste.

 • 21.04.2015, 20:37

Da har vi kommet oss til Oslo. Ovidia, mamma og pappa. Vi skal sove på hotell i natt. For vi skal nemlig være med på God Morgen Norge på TV2 i morgen tidlig. :)

Takk til Radisson Blu Plaza Hotel Oslo for topp service og oppgraderingen til et flott rom i 17 etasje. Her står Ovidia og pappa å beundrer utsikten over Oslo fjorden.

Dette er en jente som synes det er veldig moro å sove på hotell. Men nå skal vi prøve å sove litt. For i morgen må vi opp tidlig. God natt fra Ovidia med familie.

En stor takk til deg!

 • 21.04.2015, 11:04

.. og deg, og deg, og alle dere andre som har sendt meg PM på Facebook og kommentert på bildene. Jeg har blitt kjent med mange nye supre mennesker som både gir mange gode tilbake meldinger. Og støtte for at jeg står frem. Kan det at jeg velger å stå frem med min sykdom hjelpe bare en eneste person til å prøve å kjempe, så er jeg mer enn fornøyd. Jeg vet det er vanskelig og tøft. Og det er lov å være syk. Men for egen del så er en del av "medisinen" det å være positiv og være åpen om det jeg opplever. 

Igjen takk til dere alle for tilbake meldingene.


Jeg bare elsker å foto bombe bildene som Eva tar. :D

Du skulle bare visst..

 • 20.04.2015, 22:22

Jeg gleder meg til den dagen du er stor nok og jeg kan fortelle hvor mye du har betydd for meg siden den dagen du ble født.

Besøk av SE&HØR

 • 20.04.2015, 15:58

I dag har du vært flink Ovidia. Først gikk vi en lang tur, så du fikk tatt formiddags-duppen din.. Og deretter var du snill og blid når SE&HØR var på besøk!

Mens mamma var hjemme og ryddet, gikk du og jeg en formiddagstur så du fikk sovet litt. Det liker du godt. En selfie av oss er en selvfølge.

Far og datter i photoshoot. Mamma stod på sidelinjen og heiet.

20.04.2015

 • 20.04.2015, 09:23Takk til Fredrikstad Blad for fin artikkel om et tema som flere burde følge med på. Husk den nasjonale hud sjekkdagen 6. mai. SJEKK DEG! 

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits