Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Bil baben Ovidia.

 • 29.01.2016, 21:05

Ovidia har vært i verkstedet i dag og tatt en siste sjekk på bilene vi skal levere til film innspillingen av filmen Børning 2. Ovidia var meget godt fornøyd som vi kan se.

Det tok meg 44 år før jeg fikk møte deg Ovidia.

 • 25.01.2016, 17:44

Og jeg skal gjøre alt i min makt for at de neste 44 årene skal jeg være her å leve med deg!

Du tok både mamma og meg med storm en sen høst dag i November 2014. Jeg husker ennå legen sa høyt bak forhenget på operasjonsbordet. Vi har en stjernetitter her. For når dem åpnet magen til mamma så lå du å kikket opp på legen (du ble tatt med keisersnitt siden du hadde for kort navlestreng). Det neste jeg husker er et stort skrik, og sekunder senere kom det en dame med deg rundt til oss. Du skrek og skrek, men så fort damen la kinnet ditt inntil mamma sitt, så stilnet du. Etterhvert så skulle dere bli trillet ned på rommet vårt. Og mens dem så over mamma, så fikk jeg bære deg ned alene. I dette øyeblikk så var livet mitt komplett. All kreft sykdom, alle smerter, alle sorger var glemt. Jeg var pappa til verdens peneste jente. Jeg var lykkelig. Jeg var så utrolig stolt.


I dag snart 15 måneder senere er jeg fortsatt her, og gleder meg over alle øyeblikk jeg har med deg. Vi har hatt en utrolig reise sammen så langt. vi har hatt så utrolig mange fine stunder sammen, og for hver nye dag, så er det nye smil og gleder vi deler sammen med mamma. Og jeg kan love deg at så lenge det er krefter nok til at jeg kan stå på egne ben, så skal jeg ta vare på deg. Glad i deg snuppa.Ovidia, du er en apekatt. :)

 • 25.01.2016, 14:30

I dag har du og mamma vært med pappa på arbeid. Jeg trengte litt hjelp, så da var dere så snille å ble med.

Mens mamma hjalp til å pakke varer var du mer opptatt av å kikke på bilene i garasjen. Og det var ikke hva som helst som var der. Jeg skal denne uken levere ut 2 biler som skal være med i Børning 2 filmen som kommer på kino. Og du måtte ta en siste sjekk før vi skal levere dem over til filmteamet. Jeg ser en fremtidig Apekatt i deg Ovidia. Glad i deg snuppa.

Viktig å få en oversikt.

Så må vi ser over innvendig slik at alt er i orden til filmingen skal starte. :)

I Natt Jeg Drømte.

 • 24.01.2016, 14:19

Jeg drømte at jeg sitter i en båt uten årer eller motor, og at du Ovidia sammen med mamma stod på land. Du ropte på meg, men jeg klarte ikke å komme inn til dere. Samme hvor mye jeg ville inn til dere, så kom jeg ikke fremover. Det virker noen ganger som jeg er på en reise alene og uansett hva jeg prøver så kommer jeg ikke tilbake til deg og mamma. Kreften holder meg fast, den styrer båten min på en annen vei.

Det var bare en drøm, og jeg håper så inderlig at det blir forblir bare en drøm. Jeg er så utrolig glad i deg snuppa.

Stunder som denne Ovidia.

 • 22.01.2016, 12:35

Ja stunder som denne gjør alt slit, smerte, dårlige tanker og bekymringer for fremtiden verdt å sloss for. Selv om du i dag er blitt en stor liten frøken med egne meninger og sta som et esel, så handler hele livet om å bygge minner. Noe vi kan klamre oss fast til, noe som vi kan føle oss trygge med når vi er i dårlige perioder. Den følelsen å få lov til å ligge inntil deg, kjenne pusten din mot kinnet mitt, høre du lage små pipe lyder er helt uer statlige minner jeg har gjemt dypt inni hjertet mitt. Tusen takk for at jeg for lov til å være endel av livet ditt Ovidia. Glad i deg snuppa. 


Livet kan være urettferdig Ovidia.

 • 21.01.2016, 15:04

Hei Ovidia. Nå er det lenge siden vi har snakket sammen her inne. Jeg har heller brukt tiden sammen med deg og mamma i julen, nyttår og dagene etter både hjemme og der ute, slik at vi kan bygge ekte minner som du kanskje kan huske en dag senere i livet ditt. Ovidia, det kommer nok en dag hvor du synes livet er urettferdig, kanskje kjæresten din slår opp. Du har fått en kvise på nesa, :) eller du synes at livet ikke er sånn som du vil at det skal være. Uansett så må vi stå opp å sloss for hver nye dag vi kan få. Jeg har også syntes at livet har vært litt urettferdig innimellom etter at jeg ble syk. Men det går fort over når jeg innser hvor heldig jeg er som har både deg og mamma. Livet ditt vil være full av utfordringer, og jeg håper at jeg kan være der når du faller, så jeg kan løfte deg opp igjen. Og skulle jeg ikke være der, så håper jeg du kan ta frem minnene våres, og bruke dem som en "styrkedrikk". Glad i deg snuppa. :)
 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits