Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Det tok meg 44 år før jeg fikk møte deg Ovidia.

 • 25.01.2016, 17:44

Og jeg skal gjøre alt i min makt for at de neste 44 årene skal jeg være her å leve med deg!

Du tok både mamma og meg med storm en sen høst dag i November 2014. Jeg husker ennå legen sa høyt bak forhenget på operasjonsbordet. Vi har en stjernetitter her. For når dem åpnet magen til mamma så lå du å kikket opp på legen (du ble tatt med keisersnitt siden du hadde for kort navlestreng). Det neste jeg husker er et stort skrik, og sekunder senere kom det en dame med deg rundt til oss. Du skrek og skrek, men så fort damen la kinnet ditt inntil mamma sitt, så stilnet du. Etterhvert så skulle dere bli trillet ned på rommet vårt. Og mens dem så over mamma, så fikk jeg bære deg ned alene. I dette øyeblikk så var livet mitt komplett. All kreft sykdom, alle smerter, alle sorger var glemt. Jeg var pappa til verdens peneste jente. Jeg var lykkelig. Jeg var så utrolig stolt.


I dag snart 15 måneder senere er jeg fortsatt her, og gleder meg over alle øyeblikk jeg har med deg. Vi har hatt en utrolig reise sammen så langt. vi har hatt så utrolig mange fine stunder sammen, og for hver nye dag, så er det nye smil og gleder vi deler sammen med mamma. Og jeg kan love deg at så lenge det er krefter nok til at jeg kan stå på egne ben, så skal jeg ta vare på deg. Glad i deg snuppa.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits