Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Gi Håp til Jul.

 • 03.12.2015, 16:04

Ovidia, det er blitt desember, og din andre jul her i verden. Det er også min andre jul som kreft pasient på godt og ondt. Akkurat som så mange andre så har også jeg håp inni meg. Håp om at jeg skal klamre meg til denne verden, og leve den så lenge som mulig. Håp om at du skal få vokse opp, og oppleve alt det fine og morsomme jeg har fått lov til å være med på gjennom min oppvekst. Håp om at dem en dag snart skal finne en kur som kan redde ALLE kreftsyke pasienter i hele verden.

Og det fine med dette er at vi kan også kan bidra å hjelpe andre med å gi håp. Kanskje gjøre dagen deres litt lettere. For vi skal ikke bare tenke på oss selv, og synes at vi har det så vondt. For faktisk så har vi ikke det. Ovidia, vi får lov til å være hjemme og feire julen med mamma. Mens det fortsatt er mange barn og voksne som må ligge på sykehuset og feire julen der. Og derfor er vi med å støtter kreftforeningen med penger slik at dem kan bruke det på forskning.

Som dem selv sier:
"Når du gir en gave til kreftforskningen, får et sykehus en stjerne. Forskningen gjør at flere kommer hjem!"

Og med det så oppfordrer vi mange flere til å gjøre det samme. Stor eller liten gave, alle bidrag gjør en forskjell. Klikk på bildet eller linken under.https://kreftforeningen.no/jul/ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits