Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Syk og svak.

 • 20.11.2015, 00:11

I dag blir det et enklere innlegg med ikke så mye bilder Ovidia. Det begynte i går kveld når du skulle legge deg. Du var urolig og fant ikke helt sove stillingen din. Og ca 04.00 i natt kom mamma inn til meg (jeg sover et annet sted, og det skal jeg forklare en annen gang) med deg på armen, du var glovarm og hadde nettopp kastet opp. Den neste timen prøvde vi alt for å få deg til å slappe av og sovne igjen. Du fikk en stikkpille med paracet for å bremse feber og øresmerter og rundt 05.00 så jeg å la meg, mens mamma holdt ut. Du hdde sovnet til slutt sa hun.

Hele formidagen har du vært sutrette og urolig. Og det var etter en 2 timers lur på mamma's fang mitt på dagen at du kviknet til.

Nå i kveld har vi vært hos en ørelege her nede og fått beskjed om at du er i utgangspunktet frisk. Det føltes godt. Du har spist bedre og vært i veldig god form igjen. Vi får håpe at det er over nå. Å se deg syk er ingen god følelse. I morgen satser vi på en fin ny dag med nye utfordringer. Sov godt. Glad i deg snuppa.

Om ikke annet så har det vært fint ute i dag.

Én kommentar

thile

20.11.2015 kl.13:48

Lille venn ♡♡♡

Tenker på deg, og ønsker deg god bedring!

Klem til dere tre ♡♡♡

Ove Harlem

22.11.2015 kl.10:07

thile: igjen takk for fin kommentar.

Skriv en ny kommentar

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits