Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Tanker..

 • 01.11.2015, 00:03

Noen ganger Ovidia, etter at mamma og du har lagt dere, så blir jeg sittende oppe og bare tenke etter hvor heldig jeg er. Heldig som har dere to.

Mamma har jeg kjent i snart 17 år. Det har vært 17 utrolig spennende og fine år. Hun har vært der og hjelpet meg gjennom en bilulykke, blodpropp i lungene, føflekk kreft og nå det samme igjen med spredning. Og hver gang har hun hjulpet meg og støttet meg. Mamma'n din Ovidia er noe for seg selv. Ta godt vare på henne om jeg ikke lenger er her når du er gammel nok til å lese dette.

Også har vi deg da. Deg har jeg kjent i over 1 år nå. Helt siden du begynte å vokse i magen til mamma har du vært en trygghet. Mange ganger når du var i magen til mamma beroliget du meg når vi skulle legge oss. Din små spark og rullinger i magen var alltid godt å kjenne på når jeg skulle sove. Og nå i dag så er få ting som overgår når du kryper bort til meg å legger hodet på brystet mitt og sier mmmmm...

Ovidia, jeg håper jeg er her lenge nok så vi kan lese dette sammen. Men hvis ikke så håper jeg du forstår hvor viktig dere har vært for meg. Glad i dere.

3 kommentarer

Trude

03.11.2015 kl.19:41

Det kalles ekte kjærlighet.

Ove Harlem

04.11.2015 kl.14:44

Trude: ;)

05.11.2015 kl.07:39

❤️

Ove Harlem

05.11.2015 kl.12:09

Anonym: :)

Skriv en ny kommentar

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits