Ove Harlem

Ove Harlem

| |

1 år er gått Ovidia.

 • 26.10.2015, 15:43Hei Ovidia. Det er en stund siden vi snakket sammen her inne nå. Men ikke vær redd. Jeg er her ennå. Det er bare det at jeg har villet bruke mye av tiden min sammen med deg i hverdagen, for å gi deg så mye inntrykk og minner som mulig som du kan ha med deg videre i livet. Bloggen kan kan vi ta senere.

Ovidia, det har nå gått et år siden jeg startet opp på medisinen inne på Radiumhospitalet. Du var fortsatt i magen til mamma, og tankene mine var mange. Skulle du rekke å bli født før jeg ble borte, hvor mye av oppveksten din skulle jeg få med meg, hvordan ville jeg takle medisinene og samtidig være pappa.. Det har vært både tungt og vanskelig til tider, men jeg kan love deg at smilet og latteren din har hjulpet meg utrolig mye. Og ikke minst at mamma har vært der å gjort så mye for oss begge. Ovidia, i disse dager kan jeg feire 1 år eldre med kreft sykdommen i kroppen. Det er jeg veldig glad for, og det gir meg styrke til å gå løs på et nytt år sammen med deg og mamma. Kreft spredningen er fortsatt i kroppen og det er fortsatt en alvorlig situasjon, men den er stabil rolig. Og det satser vi på at den blir en stund til. 

På bildet over her så er du 5 mnd mens i dag så er du straks 1 år (14 Nov). Og det er nå under 2 uker til at vi tar med oss mamma og stikker til Gran Canaria for en liten ferie. Det gleder jeg meg så mye til. Da skal vi kose oss med bading og ikke minst feire 1 års dagen din. Det blir kos. Glad i deg snuppa! 

Én kommentar

26.10.2015 kl.22:00

Hold latteren nær dere, og denne kvelden legger jeg fra meg tlf min, for å sove.. Og mine tanker går til deres familie, og alle som er heldig å kan nyte de små øyeblikkene av kjærlighet i hverdagen.. Det kurerer sjel.. Og det er det viktigste, da kroppen uansett ikke er evig. God natt...

Ove Harlem

28.10.2015 kl.15:06

Anonym: :)

Skriv en ny kommentar

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits