Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Hva tenker du på Ovidia?

 • 17.08.2015, 23:56

Mange ganger tar jeg deg i at du bare stirrer på meg Ovidia. Du kan gjøre det i mange minutter. Så jeg blir litt nyskjerrig, hva tenker du på? Lurer du på hvorfor jeg har langt hår akkurat som mamma? Lurer du på hvorfor jeg ikke orker å ligge på gulvet å leke med deg? Lurer du på hvorfor jeg så ofte må hvile på sofaen? Eller lurer du bare på hvor lenge det er til jeg skal løfte deg opp fra golvet? :)

Når du tar meg i å stirre på deg Ovidia, så kan jeg forklare at det er fordi jeg beundrer deg som den lille jenta du vokser frem til å bli, jeg lurer på om jeg bli her lenge nok til at vi kan kjøre oss en tur til Oslo, spise å kose oss og prate sammen. La meg forklare deg hvor stor inspirasjon du har vært for meg siden du ble født. Og jeg rett og slett bare ser på deg for å få med meg mest mulig minner hvis det skulle ende slik at jeg går bort for tidlig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits