Ove Harlem

Ove Harlem

| |

Minner skapes i enhver reise.

 • 11.08.2015, 12:41

Tiden flyr så fort Ovidia. Du er allerede (nesten) 9 måneder (14 August). Og jeg sliter med å holde følge med deg. Hvor har de siste månedene blitt av. Når det er sagt, så ser jeg også veldig frem i mot at du vokser og blir mer selvstendig. Du har allerede blitt en fin liten jente med egne meninger og utrolig utstråling.  Denne uken har mamma og jeg bestilt tur til Gran Canaria og Anfi Del Mar i November. Du blir 1 år i November og hva er bedre enn å feire det der nede sammen med mamma og pappa og bestemor og bestefar. Dem er der nede allerede på den tiden og vil ta i mot oss.

Til tross for at jeg må smøre meg med solfaktor 50, og være mye i skyggen, så skal ikke det stoppe meg fra å bade og leke i sanden med deg Ovidia. Jeg vet at dette blir minner vi begge vil ta med oss i årene fremover.. :)


Det blir spennende å se hvordan du takler å fly Ovidia. Jeg har heldigvis bestilt eget sete til deg så det blir litt bedre å sitte. 


Mamma og jeg har selv vært her på Anfi Del Mar mange ganger og vi gleder oss til å leke å bade med deg her på stranden. 


Ovida og pappa liker å reise å se verden. Det skal vi fortsette med i årene fremover og så lenge jeg orker eller er her. Minner skapes i enhver reise.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • Jeg heter Ove, er gift med Eva og pappa til Ovidia. Jeg har kreft og denne bloggen er dedikert til min datter og det livet vi har sammen, om jeg ikke skulle være her når hun er voksen nok til å forstå og kunne lese.

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits